flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ТОВ «Захід Агро» в справі №567/1/22

19 січня 2022, 14:59

ОГОЛОШЕННЯ   ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

Відповідно до ч. 11 ст. 128 та ч. 2 ст. 129 Цивільного процесуального  кодексу України, Острозький районний суд Рівненської області викликає

ТОВ «Захід Агро», місцезнаходження юридичної особи: 35810 с. Тесів,  Острозький район, Рівненської  області як  третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору в судове засідання по цивільній справі №567/1/22 (провадження №2/567/69/22) за позовом  Лазарчук Валентини Василівни  до товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - товариство з обмеженою відповідальністю "Захід Агро", про повернення земельних ділянок та скасування рішень державного реєстратора про державну реєстрацію права оренди земельних ділянок з одночасним припиненням права оренди земельних ділянок , яке відбудеться 02 лютого 2022 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні Острозького районного суду за адресою: м. Острог, вул. Східна, 82 Рівненської області.

Відповідно до ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Відповідно до ст. 223 ЦПК України, в разі неявки у судове засідання учасника, який належним чином повідомлений про по час та місце його проведення, без поважних причин або без повідомлення причин неявки, суд розглядає справу за відсутності такого учасника. У разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

 

Суддя Назарук В.А.