flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду як відповідача Кінаха Олега Петровича в справі №567/176/20

02 квітня 2020, 09:14

ОГОЛОШЕННЯ   ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

Відповідно до ч. 11 ст. 128 та ч. 2 ст. 129 Цивільного процесуального  кодексу України, Острозький районний суд Рівненської області викликає

Кінаха Олега Петровича, місце реєстрації: м. Острог, вул. Древлянська, 7-Б, Рівненської області як відповідача в судове засідання по цивільній справі №567/176/20 (провадження №2/567/138/20) за позовом Король Алли Володимирівни до Кінаха Олега Петровича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору орган опіки та піклування Острозької міської ради Рівненської області, про позбавлення батьківських прав яке відбудеться 29 квітня 2020 року о 15 годині 00 хвилин в приміщенні Острозького районного суду за адресою: м. Острог, вул. Східна, 82 Рівненської області.

Відповідно до ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Відповідно до ст. 223 ЦПК України, в разі неявки у судове засідання учасника, який належним чином повідомлений про по час та місце його проведення, без поважних причин або без повідомлення причин неявки, суд розглядає справу за відсутності такого учасника. У разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

 

Суддя Назарук В.А.