flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо необхідності подання декларації про доходи присяжними

16 березня 2021, 11:16

Відповідно до ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі - Закон) від 14.10.2014 року №1700-VII (із змінами та доповненнями), особи, зазначені у пункті 1, підпункті "ґ" пункту 1 частини першої статті 3 Закону зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним   агентством.

Згідно підпункту «ґ» пункту 1 ст. З Закону до суб’єктів декларування та відповідальності за корупційні порушення відносяться присяжні (під час виконання ними обов’язків у суді).

У зв’язку з наведеним, нагадуємо про необхідність подання присяжними Острозького районного суду до 1 квітня 2021 року електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік. Звертаємо увагу на те, що порушення вимог фінансового контролю, умисне недекларування або декларування недостовірної інформації є корупційними правопорушеннями, за які передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. Додатково повідомляємо, що детальну інформацію щодо порядку заповнення та подання декларації можна переглянути на веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції https://nazk.gov.ua у розділі «Роз’яснення НАЗК про заповнення декларацій».

Також ознайомитись з ро'ясненнями можна за наступним посиланням: лист НАЗК

Додатково повідомляємо про необхідність подати декларацію за 2020 рік наступним присяжним, які виконували обов’язки у суді протягом 2020 року:

1.

Швець Оксана Володимирівна

2.

Янчишин Володимир Васильович

3.

Гаврилюк Олександр Євгенович

4.

Годованюк Вікторія Миколаївна

5.

Гущук Тетяна Олексіївна

6.

Марушко Олексій Дмитрович

7.

Бондарчук Вадим Олександрович

8.

Климчук Михайло Васильович

9.

Маліванчук Наталія Володимирівна

10.

Юрченко Оксана Вячеславівна

11.

Новоселецький Володимир Антонович

12.

Митрофанов Дмитро Якович

13.

Стратюк Наталія Андріївна

14.

Штундер Ніна Іллівна

15.

Гойчук Володимир Степанович