flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей в Острозькому районному суді Рівненської області

21 лютого 2019, 12:28

17 січня 2019 року в Острозькому районному суді Рівненської області для студентів Національного університету «Острозька академія» проведено День відкритих дверей.

Згідно плану проведення Дня відкритих дверей для студентів першочергово було організовано екскурсію приміщенням суду, яка включала в себе огляд залів судових засідань, кабінетів працівників канцелярії та інших працівників суду.

В подальшому в.о. керівником апарату суду проінформовано студентів щодо компетенції та нормативно-правових засад діяльності суду, порядку звернення до суду, структури, штатної чисельності, організації роботи суду та розподілу обов’язків між працівниками апарату суду.

Старшим секретарем суду надано інформацію щодо особливостей кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх з використанням даних судової статистики за 2017-2018 роки (кількість за категоріями розглянутих кримінальних проваджень та види призначених покарань). А також ознайомлено з порядком реєстрації в автоматизованій системі документообігу суду процесуальних документів, що можуть бути предметом судового розгляду, створенням та формуванням обліково-статистичних карток на справи та розподілом справ між суддями в автоматичному режимі.

Головним спеціалістом з інформаційних технологій продемонстровано роботу системи відеоконференцзв’яку та систем фіксування судового процесу.